Directie

Het directieteam bestaat uit Marja Kauffmann (directeur), zij is werkzaam op maandag (om de week), dinsdag, donderdag en vrijdag. Dionne Smit (adjunct-directeur), zij is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Marja Kauffmann: Ik heb al op meer scholen gewerkt. De Maria kleuterschool, De Akkers in Spijkenisse, De Contrabas in Capelle, Het Octaaf in Krimpen en nu al meer dan 10 jaar op de Pieter Bas. Ik had overal veel plezier en heb soms nog contact met 'kinderen' die nu al zelf kinderen hebben.

In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, ik ben dol op reizen en sporten. Ook ga ik graag bij mijn kinderen naar de hockeywedstrijden kijken en ben ik een echte voetbalfan. 

Mijn levensmotto: "een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"!

 

 

Dionne Smit: Mijn naam is Dionne Smit. Sinds het schooljaar 2017-2018 werkzaam op de Pieter Bas. Ik bof ontzettend om te mogen werken als adjunct-directeur op de Pieter Bas. Het is een fijne werkplek waar ik iedere dag met veel plezier naar toe ga. Ik werk in een leuk team, waar we met elkaar klaar staan voor ieder kind. In heb zelf ook twee prachtige kinderen waar ik dol op ben. In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk door met mijn kids en mijn lieve man.


 

 


 

Laatste Nieuws

Agenda

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
bekijk de volledige agenda

UIT HET FOTOBOEK

kamp 222 kamp 31
kamp 32 kamp 30